/

23. rujna 2020.

ODABRANI VOLONTERI ZA 7. STAR FILM FEST

Svako se čekanje isplati, a mi smo dočekali svoje volontere za 7. izdanje Star Film Festa. Pitate se od čega su satkane zvijezde? Mi Vam garantiramo kako je naša velika satkana od onih manjih, ali jednako vrijednih zvjezdica, volontera. Stoga s ponosom javljamo kako smo odabrali 20 entuzijastičnih volontera koji će pridonijeti sjaju Star Film Festa 2020.

Dest prijavljenih volontera za sudjelovanje na Star Film Festu je iz Siska ili okolice dok ih također 10  dolazi iz drugih gradova Hrvatske. Tako će nam se ove godine pridružiti Lara Drušković s Korčule, Emil Unger, Valentina Marić, Leda Nikolić  i Mislav Pislak iz Zagreba, Eleonora Detić iz Varaždina, Lea Eriani Držaić iz Kastava, Ema Vidović  iz Županje, Miljana Stojčić iz Bjelovara, Karlo Tomašković iz Breznice i Vid Bešlić iz Petrinje. Iz Siska i okolice će nam se pridružiti Petra Devčić, Karla Josić, Tanja Soldat, Karla Kovačić, Nikola Kovačić, Jana Đureković, Bernarda Đureković, Gabriela Hernaut i Jasna Mance.

Veselimo se radu i zabavi pod zvjezdanim nebom, a neke  od volontera već smo imali priliku upoznati. Bernarda Đureković volontirala je i na prošlogodišnjem izdanju Star Film Festa a ove godine za prijavu se odlučila i njezina sestra, Jana Đureković. Od vjernih volontera tu su i Jasna Mance, Karla Josić koju možda prepoznajete i kao zvjezdicu Star Film Festa, Gabriela Hernaut koja se na prošlogodišnjem Star Film Festu istaknula crtanjem, plesom i animacijom, a vraća nam se i Karla Kovačić.

Vjerni volonteri dokaz su da nešto radimo kako treba te da zvjezdana prašina pada svugdje gdje prođe organizacijski tim Star Film Festa ojačan s nezaobilaznim volonterima. Svaki naš volonter nam je poseban i dragocjen te smo na prijavama zahvalni i ponosni.

Volonteri su se imali zadatak predstaviti u najboljem svjetlu, pa smo pregledavajući njihove prijavnice mogli saznati zanimljive informacije o njima. Neki od volontera zaista vole i stvaraju film, tako se Mislav Pislak, student novinarstva ponosi svojim dokumentarnim filmom a Vid Bešlić također snima filmove, osim što se bavi i glazbom.

Miljana Stojčić prvi puta dolazi na Star Film Fest a iza nje je volontiranje na mnogim festivalima. Studentica fizike i informatike  kaže kako je spremna na sve, a jedno od najzanimljivijih iskustava koje ističe je volontiranje na “gipsanju mozgova” na Medicinskom fakultetu.

Karlo Tomašković je početkom ove godine proputovao Azijom. Backpacking je urodio nezamjenjivim iskustvom, a Karlo je na svom putu volontirao u hostelima u zamjenu za besplatno noćenje i tako upoznao ljude iz cijeloga svijeta. Prijavio se zato što bi htio iskusiti nešto novo u Hrvatskoj ovo ljeto. Nadamo se kako će zvjezdano nebo nad Siskom sjati jednako očaravajuće kao ono u Aziji.

Volonteri će biti raspoređeni po sektorima sukladno svojim željama prilikom prijave, a kako se ovogodišnje izdanje Star Film Festa održava i u online verziji volonteri su važniji nego ikada. Dio programa Star Film Festa koji će se održati na lokacijama u Sisku bit će realiziran u skladu s preporučenim mjerama epidemioloških službi.

Zahvaljujemo se našim zvjezdicama, volonterima koji iz godine i godinu Star Film Fest dovode do visokog sjaja. Popis volontera pronađite ispod i uvjerite kakvu smo sjajnu ekipu okupili. Vidimo se u Sisku!

1. Petra Devčić11. Lara Drušković
2. Karla Josić12. Eleonora Detić
3. Tanja Soldat13. Emil Unger
4. Karla Kovačić14. Lea Eriani Držaić
5. Nikola Kovačić15. Ema Vidović
6. Jana Đureković16. Valentina Marić
7. Bernarda Đureković17. Miljana Stojčić
8. Gabriela Hernaut18. Leda Nikolić
9. Jasna Mance19. Karlo Tomašković
10. Vid Bešlić20. Mislav Pislak

POPIS ODABRANIH VOLONTERA ZA 7. STAR FILM FEST