/

23. rujna 2020.

PRIDRUŽITE NAM SE U SISKU I ONLINE

Pripreme za nadolazeće, 7. izdanje Star Film Festa su u tijeku. Organizator i volonteri pripremaju lokaciju Kazališta 21 za live projekcije i online izdanje festivala i paralelno za one koji festival namjeravaju posjetiti uživo.

Od 3. do 5. rujna svi zainteresirani su dobrodošli u Kazalište 21 na adresi Trg grada Heidenheima 3 u Sisku. Ulaz na festival je besplatan kao i praćenje programa na službenoj stranici sfilmfest.com.

Također Vas pozivamo da prvo live javljanje pratite u srijedu, 2. rujna u 19:00 putem naše službene stranice. U javljanju će se publici obratiti direktor festivala Matija Holjevac, voditelj live streama Domagoj Topić i voditeljica media sektora Jana Župančić.

Festival započinje u četvrtak, 3. rujna u 19 sati s filmskom glazbom, izložbom „965 minuta djevojke“, svečanim otvorenjem u 20:00 sati i projekcijama prošlogodišnjih pobjednika na lokaciji vanjskog prostora Kazališta 21 i online, putem službene stranice sfilmfest.com. Petak, 4. rujna donosi natjecateljske projekcije od 9 sati ujutro i Acoustic jam session u online izdanju u 15 sati, uz paralelno održavanje u vanjskom prostoru Kazališta 21.  Nagrađivani Ostojićev  film „F20“ bit će prikazan ekskluzivno za posjetitelje u Sisku u 20:15 sati.  5. rujna donosi  online publici biti natjecateljske projekcije od 9 sati ujutro. Uslijedit će Acoustic jam session i radionica „Kako na nebu tako i na Star Film Festu“ u 18 sati, na lokaciji vanjskog prostora Kazališta 21 i online. Za sisačku publiku tu je i „Zagrebački ekvinocij“ redatelja Svebora Mihaela Jelića s početkom projekcije u 20:15 sati, a proglašenje pobjednika počinje u 21:45 sati ispred Kazališta 21 i online. Zatim se nastavljaju projekcije pobjednika u 22 sata i opušteno zatvaranje festivala uz DJ Olivera za goste u Kazalištu 21  te za one koji su Star Film Fest prate  online, od 23:30.

Važno je naglasiti kako će natjecateljske projekcije biti dostupne od 3. rujna od 20:00 sati do 5. rujna u 20:00 sati na službenoj stranici Star Film Festa, sfilmfest.com.

Sve ljubitelje filma i dobre zabave pozivamo da nas prate i postanu dio ove zvjezdane priče, ma gdje god bili.