/

23. rujna 2020.

S NOVIM WEB-OM U NOVO IZDANJE

Novo, nadolazeće 7. izdanje sisačkog Star Film Festa prati i novo izdanje službene web stranice festivala satkanog od zvjezdane prašine.

Na kreativnom rješenju i izvedbi nove web stranice neumorno je radila stručna ekipa Star Film Festa. Novo sučelje ne ostavlja ništa nedorečenim i pruža doživljaj galaksije dobrog filma. Tako na stranici Star Film Festa možete pogledati službeni promotivni video Star Film Festa, pročitati ponešto o nadolazećem 7. izdanju, pregledati galeriju slika snimljenih za vrijeme održavanja festivala ili saznati nešto više o prošlogodišnjim pobjednicima Star Film Festa.

Šareno a ipak tirkizno plavo, prepuno zvjezdane prašine i zanimljivih sadržaja, novo izdanje web-a poziva Vas da prošećete svemirom. Ovdje možete pročitati naše članke i saznati novosti koje redovito nadopunjujemo. Na službenoj stranici Star Film Festa jednostavno ćete se moći prijaviti i pratiti događanja koja su planirana u sklopu 7. Star Film Festa. Sve potrebno za putovanje do zvijezda pronaći ćete ovdje.

Uz osviježeni web, u ovogodišnje izdanje Star Film Fest ulazi i s inovativnim logom. Kompletan vizualni identitet festivala je unaprijeđen, zanimljiv i nov. Dobro poznata zvijezda Star Film Festa i dalje je prisutna ali na drukgačiji način, jednostvna i zabavna. Tirkizno plava boja prisutna u vizualima i na novoj web stranici simbolizira grad Sisak i Sisačko-moslavačku županiju, dom festivala satkanog od zvjezdane prašine.

Ostanite povezani s Vašim omiljenim filmskim festivalom i pratite službenu stranicu Star Film Festa koju smo pripremili samo za Vas!