/

23. rujna 2020.

UGRABI POSLJEDNJU PRILIKU ZA VOLONTIRANJE

Tvoja glad prema sedmoj umjetnosti je neutaživa? Budi dio sedmog Star Film Festa i nahrani filmofila u sebi!

Osjećaš li neutaživu glad prema filmovima, svaki dan maštaš o kulisama, kamerama i mikrofonima a istovremeno si odgovorna i ozbiljna, komunikativna i kreativna osoba s istančanim smislom za umjetnost kojoj ni dodir s tehnologijom ne predstavlja izazov? Dio programa ovogodišnjeg izdanja Star Film Festa realizirat će se u online formi pa su informatički pismeni i sposobni volonteri izrazito dobrodošli. Dođi i pridruži se našem timu i sudjeluj u realizaciji zahtjevnog projekta koji kombinira online projekcije i projekcije uživo i tvoje će iskustvo biti bogato nagrađeno. Pridruži nam se i volontiraj na Star Film Festu 2020.

Bez obzira imaš li iskustva s radom na festivalu ili želiš naučiti nešto novo tvoja je prijava dobrodošla. Važno je da si do sada 18 puta ugasi(o)la svijeće na vlastitoj rođendanskoj torti, imaš vremena u ljetnim mjesecima 2020. i želiš biti dio festivalske ekipe koja stvara čaroliju. Zanima te kako je to biti iza kamere, s one strane objektiva. Upoznaj svoju filmofilsku stranu i oslobodi ju na najboljem mjestu ove godine, u galaksiji prepunoj zvjezdica i zvijezda kojom ćemo zajedno proputovati svemirom filmova.

Prijaviti se možeš za rad na pripremi festivala, uredu za goste, info pultu ili za pružanje tehničke podrške. Svoj talent možete pokazati i kroz fotografiranje ili snimanje, a komunikacijske vještine možete usavršiti ako se prijavite za rad u media sektoru.
Ispunite hrvatsku prijavnicu ili englesku prijavnicu te ne zaboravite kako su prijave otvorene do 1. kolovoza 2020. Ovogodišnji Star Film Festa odvijat će se sukladno preporučenim mjerama epidemioloških službi pri čemu ne zaboravljamo da su upravo volonteri važniji nego ikada i zato tražimo baš tebe. Pridruži se Star Film Fest ekipi i ne dopusti da tvoja volonterska knjižica ostane nepopunjena.