/

21. travnja 2022.

Poziv na TRENING IZ JAVNOG ZAGOVARANJA

Članovi Kino kluba Sisak vas pozivaju na Trening iz javnog zagovaranja koja se provodi u okviru projekta UP.04.2.1.11.0441 pod nazivom “Važni i snažni” koji je financiran iz Europskog socijalnog fonda. Projekt provodimo kao partner zajedno s voditeljem projekta Otvorenom medijskom grupacijom i partnerom Judita.

Sudionici/e će imati priliku kroz interaktivne radionice saznati više o procesu planiranja svih faza kampanje javnog zagovaranja i procesu provođenja kampanja. Rad će se temeljiti na konkretnim temama i potrebnim analizama. Rad će biti participativan i organiziran u timovima oko pojedinih tema kako bi se izbjeglo preklapanje aktivnosti pojedinih sudionika-ica i postigla veća efikasnost u pretpostavljenom nastavku rada nakon radioničkog procesa.

Svi polaznici trebaju sudjelovati u svim segmentima radionice, jer će se znanja, vještine ali i plan akcije graditi na temelju iskustava u prethodnim dijelovima radionice.

Datumi održavanja: 18. i 19. svibanj Vrijeme trajanja: od 10:00 do 15:00 Mjesto održavanja: Sisak, CIKS (Ul. Stjepana i Antuna Radića 20)

Link na prijavni obrazac:

Sudjelovanje je besplatno, a prijave traju do 16. svibnja. Prijavljujete se za cijeli ciklus, a broj mjesta je ograničen na 25 osoba.

Za sve informacije o projektu i radionicama pratite nas na našoj web stranici ili putem društvenih mreža Facebook i Instagram.