/

20. srpnja 2023.

Film očima mladih- montaža

15.7.2023. održana je prva u nizu radionica montaže u sklopu projekta Film očima mladih koji je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade. Naime naš dragi Teo Vukšan, dugogodišnji član Kino kluba Sisak, a ujedno i naš potpredsjednik prenio je svoje profesionalno znanje iz montaže na polaznike projekta. 

Tako smo marljivo u poslijepodnevnim satima na vruću ljetnu subotu učili: osnove programa Premiera pro, montažerski žargon i uredili smo dio filma Interpret. Možemo se pohvaliti da je radionica bila uspješna jer su polaznici na kraju dana rekli da su zadovoljni i da su uspjeli naučiti nešto što do sada nisu znali.

Ono što valja napomenuti je da će se radionice montaže nastaviti te da planiramo urediti još jedan film koji nastaje u sklopu projekta Film očima mladih. S apsolutnom sigurnošću možemo očekivati odlične filmove koji će nastati ove godine!

Ako i tebe zanima montaža i želiš nešto više naučiti o njoj; slobodno nam pošalji poruku na naše službene stranice i postani i ti dio naše filmske priče!