/

26. srpnja 2023.

Stop animacija

U srijedu 19.7.2023. započeli smo s našom prvom stop animacijom koja uključuje plastelin i scenografiju napravljenu od kartona. 

Ugodna dva sata smo oblikovali plastelin u likove kojima ćemo dati života i kojima ćemo posuditi glasove te rezali i lijepili karton i kolaž ne bi li ga oblikovali u set koji nalikuje slastičarni. Možemo se pohvaliti da je sve jedan član Kino kluba koji je prisustvovao na radionici bio zauzet poslom te je svatko doprinjeo svojim znanjem i svojom kreativnošću ne bi li naša animacija ispala što kvalitetnija i što zabavnija za gledati, a voditelj radionice Ivan Namjesnik je bio i više, nego zadovoljan!

Naime radi se o kratkometražnoj priči o naručivanju sladoleda na šašav način. Vanzemaljski lik ušeće u slastičarnu te na svome jeziku počne naručivati sladoled, a ono što će uslijediti neće nikoga ostaviti ozbiljna lica. Ovim filmom iskušavamo vode stop animacije te se nadamo da će se i vama svidjeti koliko se i nama svidjelo raditi!

Ako i tebe zanimaju slične stvari ili potpuno identične, slobodno nam se pridruži! Pošalji nam poruku na naše službene Facebook i Instagram profile ili nam pošalji poruku na našu službenu web stranicu https://kks.hr/postani-clan/.