/

4. kolovoza 2023.

Stop animacija 2. dio

U srijedu 26.7.2023. nastavili smo s radionicom stop animacije koja uključuje likove izrađene od plastelina te scenografiju napravljenu od kartona. 

Zabavna dva sata proveli smo dovršavajući scenografiju te osmišljavajući kako će teći priča vanzemaljskog lika u slastičarnici. Kako bi priča bila što zanimljivija svaki je član Kino kluba, koji je prisustvovao radionici, pridonio svojom kreativnošću te promišljao kako bi priča mogla biti što uzbudljivija. Osim toga, potencijal svakog od naših članova došao je do izražaja. 

Kratkometražnu priču o naručivanju sladoleda na šašav način započeli smo tako da vanzemaljski lik ušeće u slastičarnicu, a nakon njega u kadru se neočekivano pojavljuje čudovište. Nastavak priče nećemo vam otkriti, no vjerujemo da vas neće ostaviti ravnodušnima. Ovim filmom upoznajemo se sa stop animacijom, a nadamo se da će vas film zabaviti koliko i nas zabavlja sam proces izrade.

 Ako i tebe zanima stop animacija pridruži nam se! Pošalji nam poruku na naše službene Facebook ili Instagram profile ili nam pošalji poruku na našu službenu web stranicu https://kks.hr/postani-clan/. Upoznaj dobru ekipu te budi i ti s nama korak do filma!