/

18. rujna 2023.

Punom parom naprijed!

16.9.2023. otvorili smo sezonu kreative nakon dugih praznika i odmah stavili fokus na film Interpret kojem smo snimili završne kadrove. Film je nastao u sklopu projekta “Film očima mladih“ financiranog od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju i mlade.

Snimanje smo započeli u poslijepodnevnim satima u CIKS-u uz pomoć i vodstvo mentora Luke Tomaševića. Snimili smo završne scene u samo dva produktivna i zabavna sata. Snimanje scena prošlo je glatko jer su i glumci i statisti odradili svoj posao brzo i profesionalno.

Članovi našeg Kino kluba uvijek pronalaze načine kako obaviti rad uspješno, brzo i što ugodnije. Osim znanja i iskustva koje Kino klub pruža svojim članovima i ostalim zainteresiranima, prioritet je stvoriti ležernu i uzbudljivu atmosferu kako bi se svi članovi uspjeli izraziti i kako bi podržali ideje ostalih na što konstruktivniji način.

Ako i ti želiš uz vršnjake učiti o filmu ili čak i raditi na njemu, pošalji nam poruku na našu službenu stranicu ili naše Instagram i Facebook profile te budi i ti s nama na korak do filma!