/

22. prosinca 2023.

Premijera filma

Svim dobrim stvarima eventualno dođe kraj. Tako je i našem projektu Film očima mladih koji je financiran od strane Središnjeg državnog ureda za demografiju mlade došao kraj.

21.12.2023. u prostorima CIKS-a imali smo projekciju filmova Interpret i Jezična barijera. Dva kratkometražna igrana filma koja su nastala u sklopu projekta. Okupilo se mnoštvo ljudi koji su nestrpljivo čekali da krene projekcija filmova i da vide svoje prijatelje u glavnim ulogama. Nakon što je projekcija krenula svi su s oduševljenjem uživali u dobro odrađenom poslu te smo svi iz Kluba i više nego ponosni na naše polaznike radionica. Po završetku projekcija pitali smo polaznike kako im se svidio film i svi su jednako bili zadovoljni i sretni što su odradili fenomenalan rad. Za kraj smo pozvali sve da nam se pridruže i u daljnjem radu u klubu te da nastavimo skupa raditi nevjerojatne filmove s kojima ćemo pokazati svima da mladi imaju što za reći!

Ako i ti želiš sudjelovati na sličnim projektima ili želiš izrađivati filmove skupa s nama pridruži nam se u KKS i skupa ćemo napraviti nešto što će se pamtiti godinama! Pošalji nam poruku na našu službenu web stranicu ili na naše Facebook ili Instagram profile.

Povezane objave