/

6. ožujka 2024.

Film očima mladih- Ekonomska škola SK

Naš predsjednik kluba i voditelj projekta su 4.3.2024. obišli Ekonomsku školu Sisak u sklopu projekta Film očima mladih. Projekt je predstavljen učenicima prvih razreda te su kroz kratku prezentaciju bili upoznati s planom rada i ciljevima projekta. Važno je za napomenuti da je projekt podržan od strane Zaklade Kultura Nova.

Projekt će pružiti mladima, iz Sisačko-moslavačke županije, kvalitetno i dostupno obrazovanje o osnovama filma, snimanja, razvoja projekta i montaže te promocije filma na revijama, festivalima i u javnosti. Također u sklopu projekta organizirat će se večeri ukrajinskog filma te će svi polaznici projekta imati organizirane odlaske u kino u Zagreb.

Program se odvija kroz tri modula:

  1. Filmske radionice za djecu i mlade
  2. Večeri ukrajinskog filma
  3. Organizirani odlasci u kino

Jedna od dodatnih vrijednosti projekta je da će mladi kvalitetno provoditi slobodno vrijeme te će kroz zabavu i timski rad naučiti samostalno izraditi svoj film. Također naučit će se temeljito pripremiti za buduće projekte koji će ih očekivati u svom odrastanju.

Vrata su otvorena za svakoga tko želi naučiti nešto novo i tko je voljan raditi u timu zajedno sa svojim vršnjacima. Uz KKS možete biti na korak do filma!